Дана 31.марта 2012.године у нашој школи одржано је Окружно такмичење из српског језика и културе изражавања. Наши ученици постигли су запажене резултате у свим разредима. Освајањем неког од прва три места посебно су се истакли следећи ученици.

  • У петом разреду су то Дуња Прокић на првом месту са освојених максималних 20 бодова и Марко Ковачевић на другом месту са освојених 19 бодова. Оба ученика припремала је наставница Марија Нешић.
  • На нивоу шестог разреда пласман на друго место и освојених 18 бодова имала је ученица Ива Петровић коју је припремала наставница Весна Делибашић.
  • Одличан успех постигли су ученици седмог разреда - Елена Ђорђевић са освојеним првим местом и 18 бодова (наставница Јованка Павловић) и Нада Уштевић на трећем месту и освојених 16 бодова (наставница Марија Нешић).
  • У осмом разреду на другом месту са по 17 бодова нашли су се ученици наше школе Катарина Стаменковић (наставница Марија Нешић), Катарина Стефановић и Матеја Марковић (Драгица Радовановић).

За ученике петог и шестог разреда ово је био највиши ниво такмичења.

Свим ученицима честитамо на постигнутим резултатима и желимо да и следеће године понове овако добре резултате. Честитамо још једном!

   
© © 2022 Основна школа "Светозар Марковић"