Општинско такмичење у малом фудбалу за основне школе је одржано је у балон сали Ф.К.“Шумадија 1903” од 12.03. до 16.03.2012. у Крагујевцу. Представници наше школе

У мушкој конкуренцији наступиле су школе: "Светозар Марковић", "Мирко Јовановић", "Прота Стеван Поповић", "21.Октобар", "Драгиша Михаиловић", "Свети Сава", "Мома Станојловић", "Јован Поповић", "Радоје Домановић", "Ђура Јакшић", "Доситеј Обрадовић", "Станислав Сремчевић", "Живадинка Дивац", "Вук Караџић", "Милоје Симовић", "Сретен Младеновић", "19.Октобар", "Милутин и ДрагињаТодоровић" и "Драгиша Луковић Шпанац".

У женској конкуренцији наступале су: "Светозар Марковић", "Јован Поповић", "Милоје Симовић", "Д.Л.Шпанац", "Ђура Јакшић"," 21.Октобар", "Вук Караџић", "Доситеј Обрадовић" и "Мирко Јовановић".

У мушкој конкуренцији наша школа је била слободна као прошлогодишњи полуфиналиста и освајач трећег места. У другом колу смо играли са О.Ш. "Ђура Јакшић" и победили резултатом 6:1, а затим у 1/4 финалу изгубили од О.Ш. "Јован Поповић" са 3:0 и заузели 5.-8. место.

Девојчице су победиле О.Ш. "Мирко Јовановић" са 2:1, а изгубиле у полуфиналу од О.Ш. "Вук Караџић" са 1:0.
У утакмици за треће место, девојчице су изгубиле од О.Ш. "21. Октобар" са 4:2 и тако заузеле 4.место.

   
© © 2020 Основна школа "Светозар Марковић"