Previous Next

Студијска посета Основној школи ,,Пале“ у Паламa

Студијска посета Основној школи ,,Пале“ реализована је од 8. до 11. фебруара 2024. године.  Различитим образовним и културним активностима испуњен је циљ посете,  размењена су искустава у области  образовања, подстакнута је креативност и тимска сарадња учесника међу којима су поред домаћина били представници ОШ ,,Бранко Ћопић“ из Бањалуке и ОШ ,,Бора Лазић“ из Младеновца.

Представници наше школе, на челу са директорком мр Татјаном Маринковић, били су наставник ликовне културе Драган Ђорђевић и наставница српског језика и књижевности Милена Гавриловић Славковић који су одржали угледне часове. Члан нашег тима била је и Ана Петровић, помоћница градоначелика Крагујевца за културу и информисање.

У току боравка у Палама домаћини су уприличили посету манифестацији Српчад Србији на којој је наша школа била почасни гост, посету Равној планини и Јахорини у виду излета где се у природним лепотама земље домаћина наставило дружење и јачање веза међу школама учесницама.

Централни догађај обележавања 40 година од Зимских олимпијских игара у Сарајеву била је свечана академија. Годишњици обележавања ЗОИ присуствовали су представници свих нивоа власти у Републици Српској, а међу гостима био је и  прослављени скијаш Бојан Крижај.

Учесници су добили нова знања, стекли пријатељства и кући отишли са позитивним искуством.

Координатор Тима за маркетинг

Милена Гавриловић Славковић