Новогодишња Потрага за благом у школи

Новогодишња потрага за благом у школи звучи као сјајан начин да се ученици забаве, тимски раде и примене своје знање из различитих предмета.
Ученици од петог до осмог разреда су се придружили узбудљивој Новогодишњој потрази за благом коју су организовали запослени школе. Ова јединствена активност окупила је 20 тимова, сваки са својим веселим члановима спремним на авантуру.

Потрага за благом обухватила је широк спектар наставних предмета, стварајући динамично искуство за све учеснике. Тимови су морали да примене своје знање из физичког и здравственог васпитања, музичког васпитања, српског језика и књижевности, енглеског језика, немачког језика, математике, биологије, географије, технике и технологије и информатике. Задаци су били разноврсни и изазовни, укључујући практичне вештине, решавање проблема и креативно размишљање. ПП служба школе и домар школе су допринели оригиналним задацима, додајући додатну забаву и неочекиване преокрете током потраге.

Ова активност није само тестирала знање ученика већ је и подстицала тимски дух, сарадњу и разноликост вештина. Након напорне потраге, сваки тим је имао прилику да се окупи и дели своје искуство, стварајући незаборавне успомене и јачајући пријатељства. Организатори су били задовољни енергијом и ентузијазмом ученика. Ова иновативна комбинација забаве и образовања допринела је стварању позитивног школског окружења и подржала холистички приступ учењу.

Овакав догађај ствара интересантан спој забаве и образовања, подстиче тимски рад и мотивише ученике да користе своје знање на креативан начин.

Победнице Новогодишње потраге био је тим "Царица". 

Надамо се да ће ова Новогодишња потрага за благом постати традиција у школи, настављајући да инспирише и окупља ученике у духу заједништва, радозналости и учења кроз забаву. Браво тиму "Царице" и свим учесницима који су допринели успеху овог фантастичног догађаја!

Организатори:

Марија Андоновић-Радојевић, Снежана Дакић, Снежана Танасковић, Глиго Штрбац,
Бранко Крсмановић, Александар Видић, Лепосава Дамњановић, Тамара Планић,
Александра Изгаревић, Снежана Симовић, Нада Милутиновић, Оливера Илић,
Мирјана Симић, Јелена Маглешева, Снежана Сретеновић Вукадиновић и Татјана Ивановић