Физика - општинско 2019

Детаљи

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИКЕ

На данас одржаном општинском такмичењу из физике, три ученика наше школе су се пласирала на окружно такмичење:Тодор Чаповски 6/4, Наталија Милић 6/4 и Андрија Крстић 7/2.

Наставници физике
Виолета Мишић
Миле Станић 

   
© 2016 Основна школа "Светозар Марковић" Крагујевац