Календар рада

   

Распоред часова

   
   

Slika2

У нашој школи је 21. марта 2023. године за ученике од петог до осмог разреда организовано предавање на тему „Вандализам и хулиганство“ са циљем да се превентивно делује на уочене проблеме уништавања дечијих игралишта. Ученицима и наставницима се,  у присуству представника Министарства унутрашњих послова, градског јавног правобланилаштва и комуналне милиције, обратио Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт.

Велики проблем са којим се сви грађани сусрећу је уништавање дечијих игралишта и отворених терена за мале спортове у које Град Крагујевац улаже озбиљна финансијска средства. Одржано  предавање представља део ширег плана који има за циљ едукацију и првентивни рад са  децом. Истакнуто је да деца треба да схвате колико је важно да буду сарадници, савезници и савесни грађани који су ту да помогну да се игралишта сачувају, да знају за своја права, али и обавезе и шта се од њих, као део друштва, очекује.

Како би се скренула пажња јавности  на ове проблеме урађен је  промотивни спот у којем је постављен  број телефона комуналне милиције на који грађани могу да, уколико уоче, пријаве намерно уништавање дечијих игралишта и спортских терена.

Промотивни спот можете погледати овде.

   

Моја средња школа  

mss2

   

Електронски дневник  

   

Кутак школског педагога и психолога  

workpic kids in circle

   
© 2023 Основна школа "Светозар Марковић"